Aristotel Managerski pregledi - zdravstveni center z dostopnimi storitvami
Managerski pregledi in njihov namen

Managerski pregledi so namenjeni vsem, ki si ne želijo resneje zboleti, temveč ravnajo odgovorno do svojega zdravja. Zahvaljujoč preventivnim preiskavam je mogoče odkriti prve spremembe ter začetna obolenja in posledično preprečiti razvoj težjih bolezni. Čeprav morda očitnih znakov ne opazite, pa to ni garancija, da se v vašem telesu ne dogajajo nezaželene spremembe. Ker nudimo tako osnovne, kot razne specialistične preglede in laboratorijske preiskave, uspešno odkrijemo različna obolenja.

Preventivni zdravstveni pregledi delavcev so dostopni vsem

Naša želja je, da se vsak posameznik v naši ambulanti počuti sprejeto, enakovredno in dobrodošlo, zato ponujamo visokokakovostne storitve, pri tem pa zagotavljamo popolno zasebnost in tajnost. Na managerski zdravniški pregled ni potrebno čakati, saj se trudimo zagotoviti kratke čakalne dobe. Ker vse managerske preglede opravimo v enem dnevu, so naše storitve hitro dostopne. Tudi pri rezervaciji terminov dopuščamo veliko mero fleksibilnosti, v čemer se razlikujemo od drugih ambulant.

Managerski zdravniški pregledi so izvedeni profesionalno

Zaposlujemo visoko strokoven kader redno zaposlenih zdravnikov specialistov medicine dela, prometa in športa, obenem pa sodelujemo z zunanjimi specialisti in redno zaposlenimi kineziologi. V kolikor se odločite, da se boste oglasili v naši ambulanti, ste lahko prepričani, da bodo vse naše storitve izvedene hitro, strokovno ter z zagotavljanjem popolne tajnosti. Ker imamo lastni laboratorij za medicinsko biokemijo, boste rezultate prejeli v zelo kratkem času. Naše cene so dostopne vsakomur, saj si želimo, da bi se prav vsak posameznik odločil za preventivni obisk zdravnika in tako preprečil morebitna hujša obolenja. Z opravljenim zdravstvenim pregledom delavcev vam zagotovimo tudi veljavno spričevalo za delo.

Nudimo različne vrste managerskih pregledov

V osnovni paket so vključene splošne in specialistične storitve, laboratorijske analize ter številne druge storitve. Zdravniki specialisti se osredotočijo predvsem na dejavnike tveganja, ki lahko vodijo do presnovnih bolezni, bolezni srca ter ožilja in nekaterih najpogostejših oblik rakavih obolenj.

Poleg tega nudimo tudi dodatne laboratorijske preiskave, ki vključujejo npr. serološka testiranja in tumorske markerje. V kolikor se v vašem telesu dogajajo zaskrbljujoče se spremembe, vas bo na dodatne posege napotil zdravnik. Preiskave lahko opravite z našo organizacijo po vnaprej znanih cenah ali pa z napotitvijo vašega osebnega zdravnika (z napotnico).


V naših ambulantah ne opravljamo le managerskih zdravniških pregledov, temveč tudi druge dodatne preiskave, kot so ultrazvočna diagnostika, protibolečinska akupunktura ter različne specialistične storitve (lasersko-ginekološke, nevrološke, ortopedske, endokrinološke itd.). Vse storitve opravljajo usposobljeni strokovnjaki, ki imajo na svojem področju že vrsto let izkušenj.

Nazaj na vrh